22Bet zit in een klassieke bookmaker spagaat. Ze hebben een ongelofelijk groot aanbod, maar dat gaat wel ten koste van het overzicht. Als je kunt wedden op een spelletje Worms (het computerspel), dan weet je dat je overal op kunt wedden! We schrijven dit op een willekeurige, mistige dinsdagochtend en we kunnen op 143 live wedstrijden inzetten. Verdeeld over zo’n 30 sporten. Dat is een ongekend aanbod, maar als jij een nieuwe speler bent raden we je een andere bookmaker aan.

Eerste indruk 22 Bet

De homepage van 22Bet ziet eruit als een wiskundesom. Voor de kenners dus. Gelukkig staat er wel een navigatie menu met overzichtelijke onderliggende pagina’s. Er wordt veel sport aangeboden uit verre delen in de wereld. Dus als jij bij toeval geïnteresseerd bent in- of kennis hebt van de tweede divisie in Indonesië of de Maleisie Cup, dan is 22Bet de bookmaker voor jou! Deze bookmaker blinkt ook uit in het aanbod esports. Al vind je deze enkel terug aan de linkerkant van het scherm. Wat jammer is, want we zijn onder de indruk van het aanbod!

Bonussen en Winkansen 22Bet

Omdat 22Bet actief is in zoveel obscure sporten en divisies is het lastig om hun winkansen te vergelijken met andere bookmakers. De bonus kunnen we gelukkig wel vergelijken. Die is 122% op je eerste storting +22 betpoints. Hier zijn uiteraard voorwaarden aan verbonden en niet de minste. Je kunt maximaal €50 aan bonusgeld bijgeschreven krijgen bij sportwedden. Bij een percentage van 122% krijg je dus een bonus bij een storting tot €40. Deze moet 5x worden rondgespeeld binnen een week! Niet bepaald een bonus waar je blij van wordt. Ja, 22 Bet heeft genoeg aanbod om de bonus binnen een week vrij te spelen, maar je zal toch vrij haastig weddenschappen moeten plaatsen op onbekende sporten of spelen.

Support en betaalmethoden 22Bet

De website is beschikbaar in wel veertig talen, alleen helaas niet in het Nederlands. Dat komt echter vooral door de wetgeving in Nederland. Er is 24/7 Live support, dat is een dikke plus! Het is ook wel nodig, want de site is vrij log en loopt soms vast. Een dikke min. Wat wel weer een dikke plus is: we hebben nog nooit zoveel betaalmethoden op 1 site gezien!

Onze conclusie: Als jij wil inzetten op Oekraïens IJshockey of op welke guild in World of Warcraft als eerste een eindbaas verslaat, dan is 22Bet perfect voor jou. Ben je op zoek naar een bookmaker waar jij de beste winkansen krijgt op de volgende Champions League wedstrijd, dan kun je beter kiezen voor een andere bookmaker!

Speel nu


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.