96.63% uitbetalings percentage in 2017. Informatie die je gewoon kunt vinden op de hoofdpagina, dat zien we graag! Sowieso maakt NetBet een verzorgde en transparante indruk; komt heel betrouwbaar over. De app van NetBet is niet anders, het ziet er allemaal heel strak uit. Waar we ook gelijk blij van worden is dat je op de Eredivisie kan wedden. Deze staat ook gelijk bovenaan omdat NetBet slimme software heeft ingebouwd. Uiteraard worden ook alle andere grote competities aangeboden en nog veel andere sporten.

Bonussen en Winkansen NetBet

De bonus van NetBet is max €50 bij een storting van €100. In andere woorden, je krijgt een 50% bonus op je eerste storting. Belangrijker vinden we altijd de voorwaarden om die bonus vrij te spelen en de winkansen. Die winkansen zijn oke, maar een simpele vergelijking met Betsson wijst al snel uit dat ze niet super zijn. Al scheelt het niet veel. De voorwaarden voor de bonus zijn helaas niet zo duidelijk als de rest van de informatie op de site. Wat we hebben kunnen vinden is dat je het bedrag 6x moet rondspelen, maar daar wel een periode van 60 dagen voor krijgt. Dat is fair. Liever 6x rondspelen in 60 dagen, dan 5x in dertig.

Aanbod NetBet

Het aanbod van NetBet is redelijk rechttoe rechtaan. Alle grote competities in alle bekende sporten zijn aanwezig. Ideaal voor iedereen die de sport globaal volgt of een voorliefde heeft voor een grote competitie. Zoek je een bookmaker die ook een aanbod heeft in esports of kleine, onbekende competities in verre landen; kijk dan bijvoorbeeld eens bij 22Bet. Wat wel weer een dikke plus is, is dat je met je NetBet account ook poker en Lotto kunt spelen. Al je favoriete spellen op dezelfde app dus.

Support en betaalmethoden NetBet

‘5 Sterren Customer Support Champion 2017’, dat belooft veel goeds. Deze vijf sterren zijn op basis van 23724 beoordelingen van de laatste twaalf maanden, die een tevredenheidsscore hebben van 80% en beantwoord werden binnen 75 seconden. Indrukwekkende cijfers. 80% tevredenheid is volgens ons wel 4 sterren in plaats van 5 sterren, dus het is een klein beetje wc eend die wc eend aanprijst. Enfin, zelf de support pagina opgezocht en daar krijg je de mogelijkheid te mailen of te chatten. Voor de chat moet je wel je per se mail opgeven, waarschijnlijk omdat ze je dan eventueel op een later tijdstip kunnen beantwoorden. Met 17 betaalmethoden zit er ongetwijfeld ook een methode voor jou tussen.

Conclusie: NetBet is een verzorgde, heldere en betrouwbare bookmaker. De enige kritiek die we hebben is dat NetBet niet ergens in uitspringt. Voor de alledaagse wedder maakt dat natuurlijk niet uit. Wat wel nog interessant is, is dat NetBet diepgaande statistieken biedt die je kunnen helpen om betere weddenschappen te maken!

Speel nu


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.