Lang leve ToTo sportweddenschappen! Wedden op voetbal is toch het leukste met ToTo nl mobiel. Dankzij de toto tips en toto voorspellingen van de heren van VI kan iedereen nu met goede voorkennis meespelen! Download simpelweg de toto app op je mobiel en kies jouw favoriete competitie. Iedereen in Nederland boven de 18 jaar kan meespelen. Je hoeft vreemd genoeg niet alles van voetbal (denken) te weten om succesvol te zijn in wedden op voetbal; er zijn online genoeg tips te vinden van mensen die al hun hele leven in het voetbal zitten!

ToTo nl programma

Op zoek naar het ToTo nl programma? Op de website van de kansspelaanbieder vind je een handige pdf van alle sporten die in Nederland worden aangeboden. In deze bestanden staan alle data waar toto sportweddenschappen mogelijk zijn. Niet in de laatste plaats wedden op voetbal. Om deze informatie te downloaden hoef je niet in te loggen, let wel op of je actief bent op de website of op de app! Het ToTo programma niet kunnen vinden? Kijk dan bij andere aanbieders zoals Unibet of Betsson. Het is sowieso goed om bookmakers met elkaar te vergelijken. De winkansen, maar ook de bonussen die je er kunt krijgen. De ToTo heeft in Nederland een monopoliepositie, wat nooit stimulerend werkt voor het weggeven van extra’tjes!

ToTo select programma

Het ToTo select programma geeft je de mogelijkheid een klein bedrag om te zetten in iets groots. Uiteraard krijg je dit niet cadeau. Je moet welgeteld 5 wedstrijden allemaal(!) goed voorspellen. Toch is het ToTo select programma wel degelijk interessant, want je hoeft alleen te voorspellen of het thuisteam wint, het uitteam, of dat het gelijkspel wordt. Dan nog is ToTo select geen walk in the park, want afgezien van dat PSV en Ajax waarschijnlijk hun punten gaan pakken tegen laagvliegers is het nog maar de vraag wat die andere drie wedstrijden dan gaan doen!

ToTo Tips

ToTo tips vind je hier op BetGratis. Bekijk onze algemene tips om te wedden en volg onze artikelen waar we inspelen op de actualiteit. Natuurlijk kun je ook de toto voorspellingen in verschillende televisieprogramma’s volgen. Bijvoorbeeld door de heren van VI of door de Betweters op Voetbal International. ToTo tips kunnen je vooral in het begin helpen je verliezen te beperken, omdat wedden op voetbal slim gespeeld kan worden door ‘checks and balances’ op je inzetten in te bouwen.

ToTo storing

Is er ergens in het land een ToTo storing? Dan kan dat van invloed zijn op je lopende weddenschappen of als je nog wil wedden op voetbal wedstrijden. Een ToTo storing is vervelend, maar kun je snel terugvinden op de Twitter van Toto WebCare of allestoringen.nl. Een storing is altijd vervelend, maar als het te vaak voorkomt kun je ervoor kiezen om over te stappen naar een andere bookmaker zoals Betsson of UniBet.

ToTo 13 uitslagen

ToTo 13 is de spelvariant waarbij je de jackpot van tenminste €10.000 kunt winnen! Je moet hiervoor wel alle 13 wedstrijden uit meerdere competities juist voorspellen. Dat doe je natuurlijk niet zomaar even. Daarom valt de jackpot vaak ook niet en loopt deze iedere week op. Om je toch een beetje te kunnen helpen bij toto 13 uitslagen kun je kiezen voor ‘doubles’ en ‘triples’. Bij een double kun je twee van de drie win mogelijkheden aanvinken, bij een triple alle drie. Dus bij een triple kun je niet verliezen. Hoe meer triples en dubbels je gebruikt, hoe hoger je inzet. Dit kan oplopen tot €486 voor 2 doubles en maar liefst 5 triples. Dan heb je de helft van de dertien wedstrijden toch al bijna afgedekt!